De scholen gaan vanaf 11 mei weer open!

Beste ouders, beste verzorgers,

 

De kinderen gaan weer naar school toe komen: fijn!

 

Maar we zullen wel met z’n allen de maatregelen in acht moeten nemen, zowel rondom, als in het gebouw. Bij de afwegingen staan steeds de veiligheid en gezondheid van onze leerlingen en jullie voorop. We hebben gekeken naar hoe wij binnen de huidige situatie en binnen onze mogelijkheden het onderwijs vorm kunnen geven. Hierbij hebben we rekening te houden met de richtlijnen van de regering, afspraken binnen INOS en de belastbaarheid van de medewerkers.

 

Hieronder staat vermeld hoe wij dit op De Werft organiseren en welke ‘spelregels’ er gelden (in ieder geval voor de periode van 11 tot en met 20 mei).

 

‘Spelregels voor het opengaan van de scholen op 11 mei