Onderwijs op De Werft vanaf 8 juni

Beste ouders, beste verzorgers,

 

De kinderen mogen vanaf 8 juni aanstaande weer iedere dag van de week, hele dagen naar school. We gaan grotendeels terug naar de situatie van voor de sluiting van de scholen op 16 maart jl. Met het volledig opengaan van de school, worden ook de maatregelen aangepast. Weliswaar versoepeld, maar toch zullen we wel met z’n allen het gezonde verstand moeten gebruiken, zowel rondom, als in het gebouw.

 

Hierbij hebben we natuurlijk rekening te houden met diverse richtlijnen. We handhaven het continurooster zoals we dat de afgelopen weken ook hebben ingezet. We maken hier wel een kleine aanpassing in wat betreft de inloop en de starttijd van de lessen. Hieronder staat vermeld hoe wij dit op De Werft organiseren en welke ‘spelregels’ er gelden tot aan de
zomervakantie.

 

Klik op de link hieronder: