Halloween 2020

Halloween 2020 vieren we dit jaar op een andere manier…

De Halloweentocht met de Werft-kids is ieder jaar weer een groot succes. Vorig jaar hebben er wel rond de 300 ‘griezels’ deelgenomen aan deze succesvolle griezeltocht voor alle leeftijden. Met alle kinderen, begeleiding, snoephuisjes en organisatie zijn er dan al gauw een 500 tot 600 personen bij betrokken. Dit jaar zouden we voor de 10e keer op pad gaan, een waar hoogtepunt dat we groots wilden vieren.

 

Helaas is het, gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus en de hoeveelheid mensen die met deze tocht op de been zijn, niet verstandig om het nu door te laten gaan.

 

Echter willen wij op vrijdag 29 oktober wél op een andere manier aandacht besteden aan Halloween. En wel de volgende wijze:

  • Net als afgelopen jaren organiseren wij weer een Halloween kleurwedstrijd voor de gehele school. Deze krijgen de kinderen nog voor de Herfstvakantie mee;
  • De school is de gehele week voorafgaand aan 30 oktober aangekleed in Halloween thema;
  • Op vrijdag 29 oktober, de dag voor Halloween, volgt de uitslag en prijsuitreiking van de kleurwedstrijd en krijgen de kinderen nog een kleine attentie vanuit de ouderraad;

Het 10-jarig jubileum wordt hiermee een jaartje opgeschoven en vieren we volgend jaar met nóg meer enthousiasme!

 

Wij rekenen op uw begrip.

Met de griezelige groeten namens de ‘Halloween met de Werft-kids’ werkgroep