CJG

Centrum Jeugd en Gezin

Zit je ergens mee? CJG Breda kan je helpen.

CJG

CJG Breda is dé vraagbaak voor ouders, opvoeders en kinderen en jongeren van 0 tot 23 jaar. Waar je ook mee zit; met de professionele ondersteuning vanuit het CJG kom je er zelf weer uit. Samen zoeken we naar oplossingen die voor jou én in jouw situatie werken. Onze deskundigen luisteren goed naar wat er precies speelt en vanuit hun kennis en ervaring kunnen ze je daarna persoonlijk en op maat adviseren en begeleiden. Je krijgt handreikingen waar je echt verder mee kunt.

Hoe wij ervoor zorgen dat we snel een goed antwoord hebben op al je vragen?

In CJG Breda bundelen we de krachten van deskundigen op het gebied van opvoeden en opgroeien. Consultatiebureau, GGD, maatschappelijk werk en anderen. Alle professionals werken nauw samen om ouders én kinderen verder te helpen.

Via het CJG kun je ook in contact komen met andere ouders en andere jongeren. Samen wissel je ervaringen uit en deel je persoonlijke verhalen en vragen. Je staat er nooit alleen voor. Dus welke vraag je ook hebt; blijf er niet mee zitten. Samen vinden we een antwoord op kleine en grote vragen! Op de website van CJG vindt u alle informatie: www.cjgbreda.nl.

“Opvoeden is een veelzijdige, leuke en uitdagende taak waar je als ouder voor staat. Soms wil je weten hoe een andere ouder zaken aanpakt of zoek je naar antwoorden bij de leerkracht of op het internet. In de meeste gevallen is dit voldoende.”

Blijven er vragen waar je geen antwoord op weet?

Of waar je je onzeker over voelt? Dan hoopt het CJG Breda dat je hen benadert.

De tijden dat de school CJG-er aanwezig is op De Werft wordt (vooralsnog) via nieuwsbrieven gecommuniceerd. In principe kunt u dan altijd vrij inlopen. Mocht het te druk zijn, dan kunt u altijd nog een afspraak maken.

Het CJG is ook 24 uur per dag bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800-444 000 3

Of via de website www.cjgbreda.nl

Mocht u nog vragen hebben over het CJG dan kunt u altijd terecht bij onze Intern Begeleider Evelien Ras.