Méér Nieuws!

Sponsorloop voor Stichting Hulphond

Op vrijdagmiddag 23 maart a.s. hebben wij onze jaarlijkse sponsorloop gehouden. Ditmaal gaat de opbrengst naar Stichting Hulphond. De opbrengst van onze gezellige en geslaagde sponsorloop is een bedrag van

€4567,89!

Een geweldige opbrengst!

Met dank aan alle sponsoren voor de bijdrage en de kinderen voor hun geweldige inzet!


Ernst en Bobbie op De Werft

Breda, 30 mei 2017

Vandaag kregen wij op school zéér bijzonder bezoek van Ernst, Bobbie en de Rest. Als gezamenlijke actie van de Bredase Jumbo supermarkten deden zij een aantal scholen in Breda aan ter promotie van de Theatervoorstellingen, welke binnenkort in Breda komen. Als je boodschappen doet bij een van de Jumbo’s in Breda die deze actie ondersteunen, kun je sparen voor gratis kaartjes voor Ernst, Bobbie en de rest.

Toen wij te horen kregen dat Ernst en Bobbie op onze school zouden komen, waren wij dan ook gelijk reuze enthousiast!

Er mochten 4 kinderen een rondje meerijden in de megagrote limousine. Deze kinderen hadden vragen voor Ernst en Bobbie. We zijn zeer benieuwd naar de antwoorden!! Natuurlijk zijn we daarna nog met Ernst en Bobbie op de groepsfoto geweest. En de ‘Rest’ waren wij in dit geval!! 😉

Met dank aan Jumbo Miegielsen op winkelcentrum de Donk voor deze leuke verrassing!! Kijk op de facebookpagina van Jumbo Miegielsen voor nóg meer foto’s!!

En als je op de foto’s op deze pagina klikt worden ze vergroot!

 

 

 

   

2x kampioen schoolvoetbaltoernooi

De afgelopen weken zijn er twee teams kampioen geworden tijdens de Haagse Beemden schoolvoetbaltoernooien.

Op 5 april was dat team Werft 1 van groepen 7-8.

Op 19 april was dat team Werft 1 van groepen 3-4.

Beide teams van harte gefeliciteerd! En natuurlijk waren ook de andere teams heerlijk bezig op het veld. En wederom een geweldige organisatie van de vele vrijwilligers die deze toernooien al jaren organiseren!


Geweldige opbrengst Sponsorloop !!

Op donderdag 13 april j.l. hebben wij onze jaarlijkse sponsorloop gehouden.  Ons doel is dit jaar de jeugd in San Salvador. In deze stad in het land El Salvador vindt veel criminaliteit plaats. Geen veilige plek voor de kinderen/jeugd vanwege de vele criminele bendes. Deze kinderen gaan wij helpen. Van ons sponsorgeld worden wijkcentra gebouwd zodat de kinderen niet op straat rond hoeven te hangen en zich op een veilige plaats positief kunnen ontwikkelen.

De kinderen hebben tijdens deze reuze gezellige loop een bedrag van

€ 4123,45

opgehaald! Gefeliciteerd!!