Kober Peuteropvang en voorschool

 (voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar)

Tel. 06-57660660
werveltuinpto@kober.nl
ma/di/do/vr van 08.30 – 12.15 uur

Het team van  Peutertuin en voorschoolse ‘de Werveltuin’

           
juffrouw Mariëlle                  Juffrouw Kitty

Een kind van twee jaar wil de wereld ontdekken. Groei en ontwikkeling van de peuter staan daarom centraal bij peuteropvang Werveltuin. In de school maken we gebruik van een ruimte bij de kleuterklassen. Kinderen raken zo al vertrouwt met de basisschool en de leerkrachten. We zingen en lezen dagelijks en uiteraard spelen we elke dag ook buiten op de speelplaats van de school.

Soms heeft een kind net iets meer ondersteuning nodig bij de taalontwikkeling. Dan bieden wij op de voorschool voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Hier komen kinderen van 2,5 jaar met een verwijzing van het consultatiebureau.

De medewerkers bieden je kind volgens de Piramide methode gevarieerde en uitdagende activiteiten aan. Zo stimuleren wij de ontwikkeling van je kind optimaal. Kinderen van de peuteropvang en voorschool spelen samen in de groep.

Extra’s

Bij de peuteropvang maken de peuters al kennis met de basisschool, omdat we in de school zitten en veel met elkaar samenweren. Ook houden we gezamenlijk vieringen. Als je kind 4 jaar is, zorgen we voor een warme overdracht naar de basisschool. Wel zo vertrouwd voor jou en je kind.
Werveltuin maakt deel uit van de Sterke Wijk (een samenwerkingsverband tussen alle Kober bso’s in de Haagse Beemden). De Sterke Wijk organiseert in de vakanties tal van workshops en activiteiten zoals sporttoernooien, schaatsen, bakken, levende gezelschapsspelen en een zomerkamp. Met z’n allen bezig zijn, dat is reuze leuk!

Kom je een keer kijken?

We kunnen het je wel vertellen, maar je kunt beter zelf komen kijken. Tijdens een rondleiding laten we je het graag zien en ervaren. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons serviceteam.